Inmiddels heb ik al meerdere succesvolle projecten mogen doen. Deze projecten zijn op het gebied van (local) SEO, SEA en het bouwen van websites. Lees hier een aantal van deze succesverhalen!

Infrastore.nl: SEO, SEA en linkbuilding

Infrastore.nl is een webshop dat zich richt op de infra sector. Voor infrastore wordt zowel de SEO, linkbuilding als de SEA beheerd. Samen met Infrastore is besproken wat belangrijke keywords zijn, waarna de optimalisatie is gestart. Op het grootste gedeelte van deze keywords worden nu nummer 1 posities behaald in Google. Verder is het Google mijn bedrijf account geoptimaliseerd waardoor er meer bezoekers via dit kanaal op de website komen.

Review van Infrastore: “Professionele instelling. Goede inhoudelijke service. Snelle afhandeling.”

ZAAQ: (Local) SEO

ZAAQ is een ondernemersblad dat zich richt op de gemeentes Purmerend, Beemster, Edam-Volendam en Waterland. ZAAQ vindt het vooral belangrijk om goed gevonden te worden in de regio’s (local SEO). Door de optimalisatie van de website is er voor elke regio een nummer 1 positie behaald in Google. Verder is het Google mijn bedrijf account geoptimaliseerd waardoor er meer bezoekers via dit kanaal op de website komen.

Review van ZAAQ: “Remco heeft voor ZAAQ.nl een aantal verbeterpunten aangedragen en uitgevoerd. We zagen al snel resultaat van zijn werkzaamheden en worden nu beter gevonden op voor ons belangrijke zoekwoorden. Daarnaast geeft hij duidelijk en goed advies met een stappenplan voor toekomstige focuspunten. Een prettige samenwerking!”

SC Consultancy: SEO en website bouwen

SC Consultancy is een bedrijf dat handelt in nieuwe en gebruikte kaasmachines. Nadat de site al flink verouderd was, was het tijd voor een nieuwe. Wij hebben de gehele website gemaakt en voorzien van (SEO) teksten. Inmiddels heeft SC Consultancy meerdere complimenten gekregen, meer machines verkocht en meerdere nummer 1 posities in Google. Verder is het Google mijn bedrijf account geoptimaliseerd waardoor er meer bezoekers via dit kanaal op de website komen.

Review van SC Consultancy: “Ik heb via Remco een nieuwe website laten maken. Deze website heeft Remco geheel ingevuld met een fantastisch resultaat! Van websitebezoekers krijg ik regelmatig complimenten over de website. Daarnaast hebben wij meerdere nummer 1 posities in Google waardoor mijn website goed gevonden wordt!”

Yoga de Zonnetuin: (local) SEO en SEA

Yoga de Zonnetuin geeft yogalessen voor dames. Yoga de Zonnetuin wilde graag beter gevonden worden in de regio (local SEO) en op de verschillende typen yoga. Na de optimalisatie wordt Yoga de Zonnetuin beter gevonden in de regio (top 3 posities) en op de verschillende typen yoga. SEA kan je ook goed gebruiken om lokaal beter gevonden te worden. Zo zijn er advertenties opgezet voor de regio. Verder is het Google mijn bedrijf account geoptimaliseerd waardoor er meer bezoekers via dit kanaal op de website komen.

Review van Yoga de Zonnetuin: “Duidelijke communicatie en fijne samenwerking.”

Maakeenwebsitevoormij.nl: (local) SEO

De naam van het bedrijf zegt het eigenlijk al, maakeenwebsitevoormij.nl maakt websites en webshops voor ZZP’ers. Maakeenwebsitevoormij wilde beter gevonden worden in de regio en op keywords die daarmee te maken hebben. Inmiddels zijn er meerdere top 3 posities behaald. Verder is het Google mijn bedrijf account geoptimaliseerd waardoor er meer bezoekers via dit kanaal op de website komen.

Review van maakeenwebsitevoormij: Remco heeft mij en een aantal klanten van mij onwijs goed geholpen om hogere posities in Google te bezetten. Zijn rapporten zijn erg uitgebreid en zitten vol waardevolle adviezen. Absoluut een aanrader!

Beweging op elk niveau: (local) SEO

Beweging op elk niveau is een bedrijf dat mensen helpt tijdens of net voordat mensen te maken krijgen met een burn-out of bore-out. Dit doen zij voor particulieren maar ook voor bedrijven. Beweging op elk niveau wilde graag beter gevonden worden op de keywords die daarmee te maken hebben en beter in de regio gevonden worden. Inmiddels wordt Beweging op elk niveau goed in de regio gevonden en wordt de site steeds beter op de overige keywords gevonden. Verder is het Google mijn bedrijf account geoptimaliseerd waardoor er meer bezoekers via dit kanaal op de website komen.

Weg mol: (local) SEO

Weg mol is een mollenvanger in Zuid-Holland. Voor een laag tarief vangt Weg mol de mollen gegarandeerd en snel! Hierdoor richten de mollen geen onnodige schade aan. Weg mol wilde graag beter gevonden worden in de regio. Inmiddels wordt Weg mol erg goed in de regio gevonden en zorgt dit ook voor extra aanvragen. Verder is er een Google mijn bedrijf pagina gemaakt waardoor mensen in de buurt van het bedrijf Weg mol nog makkelijker vinden.

Review van Weg mol: “Wij hebben sinds kort de diensten van Remco Online Marketing ingehuurd. Na enige weken aanlooptijd hebben wij reeds erg veel aanvragen gekregen. Remco werkt snel, professioneel en zelfstandig. Komt met inventieve ideeën en werkt die ook uit. Het spreekt voor zich dat wij Remco’s diensten van harte aanprijzen.”

Hooyberg Sonderingen: (local) SEO

Hooyberg Sonderingen is een bedrijf welke sonderingen uitvoert. Bij de meeste sonderingen moet er een groot voertuigen komen, bij Hooyberg Sonderingen hoeft dit niet. Dit heeft als voordeel dat er ook op moeilijke locaties een sondering uitgevoerd kan worden. Denk hierbij aan een (kleine) achtertuin of inpandig.

Het doel van de optimalisatie was om beter gevonden te worden op bepaalde keywords en om beter gevonden te worden in bepaalde plaatsen.

Review van Hooyberg Sonderingen: “Voor het optimaliseren van mijn website kwam Remco met goede tips en heeft deze netjes uitgevoerd. Ik ben erg tevreden zoals Remco te werk gaat.”

De Tijnjehoeve: SEA

De Tijnjehoeve is een vakantiepark gelegen in het prachtige Friesland, tussen Sneek en Joure. Het vakantiepark is de ideale locatie voor een weekendje weg, vakantie (week / midweek) of familieweekend aan het water. Het vakantiepark beschikt over een camping met 3 luxe glamping / safaritenten, een vakantiehuis, groepsaccommodatie en een jachthaven.

Voor De Tijnjehoeve worden de advertenties op Google beheerd. Door gebruik te maken van de advertenties op Google is De Tijnjehoeve zo goed als volgeboekt!

Is jouw website op het moment nog geen succesverhaal maar zou je dit wel willen? Vraag dan een gratis plan aan!

Ik wil een gratis plan!