Direct een hoge positie door SEA

SEA wat voor Search Engine Advertising staat, is het kopen van een hoge(re) positie in de zoekmachine. Ook wanneer de website nog niet geoptimaliseerd is (SEO), kan je door middel van advertenties direct een hoge(re) positie krijgen. Verder kan je SEA gebruiken om producten direct in Google weer te geven. Daarnaast kan je een advertentie plaatsen in video’s, op andere sites en apps.

Cost per click

Bij adverteren in de zoekmachine betaal je per klik. Wanneer iemand de advertentie ziet, een vertoning, worden hier geen kosten over gerekend. Kosten worden alleen gerekend als er daadwerkelijk op de advertentie wordt geklikt. De kosten per klik hangen af van het keyword dat gebruikt wordt. Hoe meer concurrentie op een keyword hoe hoger de kosten per klik. Dit betekent niet dat je per dag oneindig veel geld uitgeeft. Je bepaalt zelf hoeveel geld je per dag per advertentie uitgeeft. Hierdoor geef je nooit meer uit dan dat je zelf wil!

SEA-specialist

Google baseert de kwaliteit van jouw advertentie op de volgende punten; klikfrequentie, de kwaliteit van jouw landingspagina, de laadtijd van de website en jouw advertentiegeschiedenis. Een SEA-specialist zorgt ervoor dat al deze punten geoptimaliseerd worden, waardoor jij het meeste uit jouw advertenties haalt! Daarnaast bespreken wij de kosten per dag waardoor je nooit te veel uitgeeft.

Wil je direct een hoge(re) positie in Google door SEA?

Vul dan onderstaand formulier in en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op!

  Goede service! Professioneel, bekwaam en goede communicatie!

  Carola Vriend, Uitvaartverzorging Carola Vriend

  Ik heb via Remco een nieuwe website laten maken. Deze website heeft Remco geheel ingevuld met een fantastisch resultaat! Van websitebezoekers krijg ik regelmatig complimenten over de website. Daarnaast hebben wij meerdere nummer 1 posities in Google waardoor mijn website goed gevonden wordt!

  Peter Schurink, SC Consultancy

  Professionele instelling. Goede inhoudelijke service. Snelle afhandeling.

  Infrastore.nl

  SEO

  Krijg meer organische bezoekers door jouw website te optimaliseren voor Google en de bezoeker.

  Linkbuilding

  Linkjes van andere naar jouw website ziet Google als een stem, wat resulteert in hogere posities.

  Local SEO

  Heb je regionale klanten? Zorg dat je in de omgeving gevonden wordt door Local SEO.