Online marketing bureau Hoorn

Heb je een bedrijf in Hoorn en wil je je online marketing verbeteren? Tegenwoordig is een website niet meer weg te denken voor een bedrijf. Maar het optimaliseren van je website kost veel tijd een kennis, terwijl je zelf al druk bent met je eigen bedrijf. Remco Online Marketing uit Hoorn kan je helpen met het verbeteren van de vindbaarheid van de website. Dit zal leiden tot meer omzet en jij kan je volledig focussen op je eigen bedrijf! Wij zullen onderzoeken op welke termen jouw bezoekers zoeken en zorgen ervoor dat jouw website daadwerkelijk vindbaar wordt op deze woorden.

Houdt het bij meer bezoekers op? Nee gelukkig niet! Het is belangrijk dat er meer bezoekers op je website komen. Deze bezoekers moeten natuurlijk wel een bestelling/aanvraag doen! Wij zullen onderzoeken welke aanpassingen er op de website gedaan moeten worden waardoor deze duidelijker en makkelijker is voor de bezoeker.

Hoe gaan wij jouw website verbeteren?

Hiervoor hanteren wij een 5 stappenplan. Het optimaliseren van een website is niet in één keer gedaan, het is een continu proces. Ons stappenplan is hierop gebaseerd:

5 stappen plan

Tijdens de optimalisatie van jouw website zal eerst de website geanalyseerd worden, waardoor wij een goed beeld krijgen van de huidige situatie. Hierbij zal ook gekeken worden naar het doel dat jij voor ogen hebt voor de website. Op basis van deze bevindingen zal een plan van aanpak geschreven worden. Hierbij wordt gekeken naar mogelijke aanpassingen op de website en waar de website uitgebreid kan worden. Vervolgens zal het plan van aanpak uitgewerkt worden. Na de uitwerking zal er geanalyseerd worden of de aanpassingen het juiste effect hebben gehad en of er aanpassingen gedaan moeten worden, zodat het gewenste resultaat wel behaald wordt. Uiteindelijk zullen de resultaten gerapporteerd worden, zodat je een duidelijk overzicht hebt van de vooruitgang!

Wat doet een online marketing bureau uit Hoorn?

Naast het optimaliseren van een website voor Google (SEO) verlenen wij meerdere diensten:

    • SEA optimalisatie: beheren en optimaliseren van online advertenties op Google
    • Websites maken: een professionele website is het visitekaartje van jouw bedrijf. Het is van belang dat deze er professioneel uitziet. Een eerste indruk maak je immers maar één keer
    • Local SEO optimalisatie: heb je regionale klanten? Zorg dat je in de omgeving gevonden wordt
    • Conversie optimalisatie: veel bezoekers is belangrijk maar deze moet ook een bestelling/aanvraag doen
    • Content schrijven: door middel van content (tekst, video, afbeeldingen) wordt jouw website gevonden
    • Analytics: door middel van Analytics krijg je inzicht in je website
    • Online marketing strategie maken: past de huidige strategie bij de doelgroep en worden deze overtuigd om een aankoop te doen?

Remco Online Marketing voor de optimalisatie van jouw online marketing in Hoorn

Remco Online Marketing zal ervoor zorgen dat jouw website geoptimaliseerd wordt zodat bezoekers jouw website gemakkelijk vinden (SEO), dat deze bezoekers een conversie maken (Conversie optimalisatie) en nog veel meer andere diensten.

Goede service! Professioneel, bekwaam en goede communicatie!

Carola Vriend, Uitvaartverzorging Carola Vriend

Professionele instelling. Goede inhoudelijke service. Snelle afhandeling.

Infrastore.nl

Ik heb via Remco een nieuwe website laten maken. Deze website heeft Remco geheel ingevuld met een fantastisch resultaat! Van websitebezoekers krijg ik regelmatig complimenten over de website. Daarnaast hebben wij meerdere nummer 1 posities in Google waardoor mijn website goed gevonden wordt!

Peter Schurink, SC Consultancy

Waarom zou ik een gratis plan aanvragen?

In het gratis plan zullen wij bekijken hoe jouw website verbeterd kan worden. Er zal gekeken worden naar:

  • Technische SEO: zit jouw website technisch goed in elkaar? De website moet voor Google duidelijk zijn. Wanneer de website technisch niet goed in elkaar zit, wordt dit afgestraft door Google.
  • Content (SEO): door welke keywords wordt je website gevonden en welke keywords kunnen toegevoegd worden, zodat je beter zichtbaar bent.
  • Conversie optimalisatie: is de website duidelijk voor bezoekers en is het gemakkelijk om een aanvraag en/of bestelling te doen?
  • Strategie: komt duidelijk naar voren waarom bezoekers voor jouw dienst/product moeten kiezen?
  • Local SEO: voor veel bedrijven is de regio van belang. Word jij goed in de regio gevonden?