Wie is Remco Online Marketing?

Remco Online Marketing is een eenmanszaak opgericht door Remco Schurink. Ik ben begonnen met Remco Online Marketing in April 2020. Op dat moment was ik nog bezig met mijn studie Marketing aan de Hogeschool InHolland.

Na mijn afstuderen heb ik besloten om met Remco Online Marketing door te gaan aangezien ik merk dat veel ondernemers de tijd en/of kennis niet hebben om een website te optimaliseren voor Google en de bezoeker. Terwijl een website tegenwoordig veel meer is dan een hebbedingetje.

Deze ondernemers vinden het fijn dat iemand, die wel deze kennis heeft, hen helpt op online gebied en ook tekst en uitleg geeft over hetgeen er gedaan wordt. Hierdoor is het voor de ondernemer veel duidelijker wat er gebeurd, wat het nut ervan is en wat het (positieve) resultaat onderaan de streep is. Geen mooie praatjes maar duidelijkheid.

Door de jaren heen zijn er al meerdere succesvolle samenwerkingen ontstaan!

Waarom SEO en SEA?

Mijn interesse in SEO en SEA is ontstaan door mijn stage in het 3e jaar van mijn studie. Ik liep stage bij een bedrijf welke meer klanten via de website wilde genereren waardoor het aantal “koude telefoontjes” zou kunnen afnemen. Tijdens dit onderzoek heb ik veel over SEO en SEA geleerd en ben ik mij erin gaan verdiepen.

Door de interesse in SEO en SEA heb ik ook mijn scriptie over dit onderwerp geschreven. Tijdens mijn studie heb ik veel geleerd over SEO en SEA. Doordat ik meerdere jaren als ZZP’er klanten help op gebied van SEO en SEA heb ik naast de kennis ook de ervaring in de praktijk.

Wat zeggen klanten over Remco Online Marketing?
.

Professionele instelling. Goede inhoudelijke service. Snelle afhandeling.

Infrastore.nl

Goede service! Professioneel, bekwaam en goede communicatie!

Carola Vriend, Uitvaartverzorging Carola Vriend

Ik heb via Remco een nieuwe website laten maken. Deze website heeft Remco geheel ingevuld met een fantastisch resultaat! Van websitebezoekers krijg ik regelmatig complimenten over de website. Daarnaast hebben wij meerdere nummer 1 posities in Google waardoor mijn website goed gevonden wordt!

Peter Schurink, SC Consultancy

Heb je een vraag? Neem dan contact op!