Wie is Remco Online Marketing?

Remco Online Marketing is een eenmanszaak opgericht door Remco Schurink. Ik ben begonnen met Remco Online Marketing in April 2020. Op dat moment was ik nog bezig met mijn studie Marketing aan de Hogeschool InHolland en was het meer een bijbaan.

Via mijn tante ben ik aan mijn eerste klant gekomen en zo is het balletje gaan rollen. Na mijn afstuderen heb ik besloten om met Remco Online Marketing door te gaan aangezien ik merk dat veel ondernemers de tijd en/of kennis niet hebben om een website te optimaliseren voor Google en de bezoeker. Terwijl een website tegenwoordig veel meer is dan een hebbedingetje.

Deze ondernemers vinden het fijn dat iemand, die wel deze kennis heeft, hun helpt op online gebied. Inmiddels zijn er al meerdere succesvolle samenwerkingen ontstaan!

Waarom SEO en SEA?

Mijn interesse in SEO en SEA is ontstaan door mijn stage in het 3e jaar van mijn studie. Ik liep stage bij een bedrijf dat meer klanten via de website wilde genereren waardoor het aantal “koude telefoontjes” zou kunnen afnemen. Tijdens dit onderzoek heb ik veel over SEO en SEA geleerd en ben ik mij erin gaan verdiepen.

Door de interesse in SEO en SEA heb ik ook mijn scriptie over dit onderwerp geschreven. Tijdens mijn studie heb ik veel geleerd over SEO en SEA en in de praktijk is dit alleen nog maar meer geworden, waardoor ik klanten goed kan helpen met de optimalisatie en vindbaarheid van hun website.

Wat zeggen klanten over Remco Online Marketing?
.

Professionele instelling. Goede inhoudelijke service. Snelle afhandeling.

Infrastore.nl

Goede service! Professioneel, bekwaam en goede communicatie!

Carola Vriend, Uitvaartverzorging Carola Vriend

Ik heb via Remco een nieuwe website laten maken. Deze website heeft Remco geheel ingevuld met een fantastisch resultaat! Van websitebezoekers krijg ik regelmatig complimenten over de website. Daarnaast hebben wij meerdere nummer 1 posities in Google waardoor mijn website goed gevonden wordt!

Peter Schurink, SC Consultancy

Heb je een vraag? Neem dan contact op!