Degene met de meeste stemmen wint!

Linkbuilding is een belangrijk onderdeel van SEO. Door middel van linkbuilding worden er linkjes op andere sites geplaatst. Deze linkjes gaan naar jouw website. Dit heeft als effect dat de website jouw website extra waarde geeft. Een linkje op een andere website wordt namelijk als stem op jouw website gezien door Google. Hoe meer stemmen hoe beter jouw website in Google rankt, zou je denken. Het is iets complexer dan dat, er zal een onderzoek gedaan worden naar linkjes die goed bij jouw website passen en linkjes die een positief effect op jouw website hebben. Niet alle linkjes zijn namelijk even goed, sommige linkjes kunnen zelfs een negatief effect hebben op jouw ranking.

Verder zal er onderzoek gedaan worden naar de huidige linkjes die naar de website verwijzen, hebben deze allemaal een positief effect op de ranking van de website?

Linkbuilding en SEO

Is het optimaliseren van je eigen website dan overbodig? Nee zeker niet! Linkbuilding komt in een later stadium. Allereerst zal de website geoptimaliseerd moeten worden voor bepaalde keywords en technisch goed in elkaar zitten. Wanneer deze optimalisatie is gedaan, kan er aan linkbuilding worden gewerkt. We zullen daarom ook eerst bij de basis van jouw website beginnen voordat we linkjes gaan inkopen.

Linkbuidling uitbesteden?

Vul dan onderstaand formulier in en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op!

  Professionele instelling. Goede inhoudelijke service. Snelle afhandeling.

  Infrastore.nl

  Goede service! Professioneel, bekwaam en goede communicatie!

  Carola Vriend, Uitvaartverzorging Carola Vriend

  Ik heb via Remco een nieuwe website laten maken. Deze website heeft Remco geheel ingevuld met een fantastisch resultaat! Van websitebezoekers krijg ik regelmatig complimenten over de website. Daarnaast hebben wij meerdere nummer 1 posities in Google waardoor mijn website goed gevonden wordt!

  Peter Schurink, SC Consultancy

  SEO

  Krijg meer organische bezoekers door jouw website te optimaliseren voor Google en de bezoeker.

  SEA

  Krijg direct een nummer 1 positie in Google door gebruik te maken van advertenties.

  Local SEO

  Heb je regionale klanten? Zorg dat je in de omgeving gevonden wordt door Local SEO.