Blogs2020-12-04T10:36:11+01:00

SEO in 2022

Allereerst wil ik je een gelukkig, gezond en succesvol 2022 wensen! Hoe kan je 2022 beter beginnen dan met de SEO trends voor dit jaar? De trends die wij gaan bespreken zijn: Zoekintentie Google update MUM Afbeeldingen en visuele content Video's Zoekintentie Veelal worden SEO-teksten geschreven voor het schrijven van SEO-teksten. Hierbij wordt

Hoe komt een mollenvanger aan zijn klanten?

Steeds meer dienstverleners, in welke vorm dan ook, zorgen voor hun vindbaarheid via website-optimalisatie. SEO, Search Engine Optimization en SEA, Search Engine Advertising zijn daarbij meetbare instrumenten. Remco Online Marketing, oftewel Remco Schurink, is daarin gespecialiseerd en helpt allerlei soorten bedrijven aan hun vindbaarheid met als doel meer klanten en (dus) meer omzet.

Wat is linkbuilding?

Linkbuilding is het verkrijgen van relevante links op andere sites, die naar jouw site verwijzen. Linkbuilding heeft als doel om hogere posities in Google te verkrijgen en om meer verkeer naar de website te krijgen door middel van de link. Maar eigenlijk is vooral het eerste gedeelte belangrijk, de hogere posities op Google.

Wat is Google mijn bedrijf?

Waar er vroeger de papieren Gouden Gids was, is er nu de digitale variant, namelijk Google mijn bedrijf. Door middel van een Google mijn bedrijf pagina word je direct vele malen beter gevonden. Zelfs als jouw website pas op de 10e pagina naar voren komt in Google. Hoe werkt Google mijn bedrijf?

Go to Top