Haal meer (omzet) uit je website!

Is jouw website op Google niet goed vindbaar en wil je dit veranderen? Dan is het verstandig om een online marketing bureau gespecialiseerd in SEO in te schakelen! Remco Online Marketing zal ervoor zorgen dat jouw online doelen behaald worden. Inmiddels hebben wij al meerdere succesverhalen behaald!

Veel online marketing bureaus werken op basis van abonnementen. Wij geloven daar niet in. Je krijgt van ons altijd een duidelijk plan met de kosten. Hierdoor weet je altijd wat er op je website gebeurd en wat je uitgeeft.

Door middel van SEO zorg je ervoor dat jouw website beter vindbaar is in Google, de juiste bezoekers aantrekt en meer omzet uit je website haalt.

Waarom Remco Online Marketing?

Geen abonnement

Duidelijke communicatie over de optimalisatie

Specialisatie in SEO, SEA en linkbuilding

Word jouw website het nieuwe succesverhaal?

Vul onderstaand formulier in, bel of mail en ontvang een gratis en vrijblijvend plan!

  Goede service! Professioneel, bekwaam en goede communicatie!

  Carola Vriend, Uitvaartverzorging Carola Vriend

  Ik heb via Remco een nieuwe website laten maken. Deze website heeft Remco geheel ingevuld met een fantastisch resultaat! Van websitebezoekers krijg ik regelmatig complimenten over de website. Daarnaast hebben wij meerdere nummer 1 posities in Google waardoor mijn website goed gevonden wordt!

  Peter Schurink, SC Consultancy

  Professionele instelling. Goede inhoudelijke service. Snelle afhandeling.

  Infrastore.nl
  Remco heeft voor ZAAQ.nl een aantal verbeterpunten aangedragen en uitgevoerd. We zagen al snel resultaat van zijn werkzaamheden en worden nu beter gevonden op voor ons belangrijke zoekwoorden. Daarnaast geeft hij duidelijk en goed advies met een stappenplan voor toekomstige focuspunten. Een prettige samenwerking!
  Janine Klein, ZAAQ

  5 stappen plan

  Tijdens de optimalisatie van jouw website zal eerst de website geanalyseerd worden waardoor wij een goed beeld krijgen van de huidige situatie. Hierbij zal er ook gekeken worden naar het doel dat jij voor ogen hebt voor de website. Op basis van deze bevindingen zal een plan van aanpak geschreven worden. Hierbij wordt er gekeken naar mogelijke aanpassingen op de website en waar de website uitgebreid kan worden. Vervolgens zal het plan van aanpak uitgewerkt worden. Na de uitwerking zal er geanalyseerd worden of de aanpassingen het juiste effect hebben gehad en of er aanpassingen gedaan moeten worden zodat het gewenste resultaat wel behaald wordt. Uiteindelijk zullen de resultaten gerapporteerd worden zodat je een duidelijk overzicht hebt van de vooruitgang!

  Wie is Remco Online Marketing?

  Remco Online Marketing is een eenmanszaak opgericht door Remco Schurink. Ik ben begonnen met Remco Online Marketing in April 2020. Op dat moment was ik nog bezig met mijn studie Marketing aan de Hogeschool InHolland en was het meer een bijbaan.

  Via mijn tante ben ik aan mijn eerste klant gekomen en zo is het balletje gaan rollen. Na mijn afstuderen heb ik besloten om met Remco Online Marketing door te gaan aangezien ik merk dat veel ondernemers de tijd en/of kennis niet hebben om een website te optimaliseren voor Google en de bezoeker. Terwijl een website tegenwoordig veel meer is dan een hebbedingetje.

  Deze ondernemers vinden het fijn dat iemand, die wel deze kennis heeft, hun helpt op online gebied. Inmiddels zijn er al meerdere succesvolle samenwerkingen ontstaan!

  Waarom SEO en SEA?

  Mijn interesse in SEO en SEA is ontstaan door mijn stage in het 3e jaar van mijn studie. Ik liep stage bij een bedrijf dat meer klanten via de website wilde genereren waardoor het aantal “koude telefoontjes” zou kunnen afnemen. Tijdens dit onderzoek heb ik veel over SEO en SEA geleerd en ben ik mij erin gaan verdiepen.

  Door de interesse in SEO en SEA heb ik ook mijn scriptie over dit onderwerp geschreven. Tijdens mijn studie heb ik veel geleerd over SEO en SEA en in de praktijk is dit alleen nog maar meer geworden, waardoor ik klanten goed kan helpen met de optimalisatie en vindbaarheid van hun website.

  Heb je een vraag? Neem dan contact op!